sistemul electronic de ingrijire a unghiilor

Pentru a avea manichiura si pedichiura impecabile, intotdeauna ai avut grija sa iti rezervi timp suficient pentru ele. Din pacate, responsabilitatile se inmultesc si iti e din ce in ce mai greu sa ajungi la un salon pentru ingrijirea unghiilor. Din fericire, exista o solutie: sistemul electronic de ingrijire a unghiilor! Ti le faci singura, acasa, fara mare efort si arata impecabil!

Pentru ca la moda au fost unghiile scurte, ai purtat unghiile scurte. Ti-ai taiat cuticulele, le-ai dat cu carmin. Pentru ca la moda au fost unghiile cu gel, le-ai dat cu gel. Ti-ai facut unghiile cu oja semi-permanenta si chiar ti-ai desenat motive florale. Ai facut cu unghiile tale tot ce au facut prietenele tale, tot ce era “la moda”, tot ce aparea nou pe piata testai.

Toamna si iarna mai rar, dar de cum incepeai sa porti sandale, cum iti faceai programare la pedichiura! Faci parte din marea majoritate a femeilor care dau importanta unghiilor si carora le e aproape imposibil sa-si imagineze cum ar trai cu o manichiura si o pedichiura neglijente.

Sistemul electronic de ingrijire a unghiilor – solutia femeii moderne

Dar, intre timp, tu nu prea mai ai timp! La ora aia in care unghiile tale beneficiaza de rasfatul unei profesioniste se adauga drumul dus-intors. Sunt minute pretioase care, in economia zilelor tale, ar putea fi folosite in multe alte scopuri. Te tenteaza ideea de a-ti face singura manichiura si pedichiura, dar te indoiesti ca vei reusi sa obtii aceleasi rezultate ca la un salon dedicat? Inseamna ca nu ai aflat de sistemul electronic de ingrijire a unghiilor!

Scholl Velvet Smooth contine o pila electrica pentru unghii cu 3 capete interschimbabile pentru pilire, netezire si lustruire. Se foloseste in trei pasi simpli la finalul carora unghiile tale vor arata impecabil – varfurile vor fi sigilate, fara fisuri, nu vor mai fi acoperite de inestetica pelicula galbena si nici nu vor mai agata la colturi!

Pasul 1 – Puneti capatul de pilire pe sistemul electronic de ingrijire a unghiilor, porniti-l alegand viteza dorita si dati unghiei forma dorita.

Pasul 2  – Puneri capatul de netezire pentru a uniformiza imperfectiunile si pentru a finisa suprafata unghiei.

Pasul 3  – Puneti capatul de lustruire si, cu miscari circulare, acoperiti intreaga suprafata a unghiei. Pentru cele mai bune rezultate, nu apasati foarte tare pe unghie, ci aplicati o presiune redusa!

Dupa aceste proceduri – care dureaza foarte putin – veti avea unghii cu aspect natural si sanatos. Fara pete galbene, fara varfuri ciobite, fara zgarieturi si denivelari. Vor straluci chiar si daca nu le dai cu lac si vor fi mai puternice pentru ca pila folosita nu “sapa” in unghie si astfel nu o subtiaza.

Cu sistemul electronic de ingrijire a unghiilor vei putea avea manichiura si pedichiura la care visezi fara sa faci investitii saptamanale, fara sa pierzi foarte multe timp si fara sa iti supui unghiile la tratamente intruzive.

Tips & tricks: dupa ce ai folosit sistemul electronic de ingrijire a unghiilor, aplica uleiul Scholl pentru unghii si cuticule imbogatit cu un complex de 7 uleiuri hranitoare.

 Foto: Guliver/PR