Respiratia neplacuta te face sa te simti inconfortabil la o intalnire? Pasta de dinti curata dantura, dar nu rezolva si problema respiratiei urat mirositoare? Daca dupa ce faci un control stomatologic, mirosul greu din gura nu dispare, incearca aceste solutii pentru halena, termenul medical pentru aceasta neplacere.

Solutii pentru halena, usor de pus in practica si foarte eficiente

De cele mai multe ori, respiratia grea are cauze digestive, asa incat, chiar daca tratezi eventualele probleme dentare, nu vei scapa de disconfort. Exista insa unele solutii pentru halena, publicate pe iwomenhacks.com, care actioneaza atat la exterior, cat si din interior, favorizand digestia si improspatand respiratia.

Cauzata de bacteriile care ajuta la descompunerea alimentelor, respiratia urat mirositoare poate aparea chiar daca adopti o dieta drastica. Sunt multi care cad in capcana bomboanelor si gumelor mentolate, desi stiu ca aceste optiuni nu sunt solutii pe termen lung. Dimpotriva, acestea declanseaza un cerc vicios, deoarece zaharul din tic-tac-rile mentolate provoaca aparitia bacteriilor. Poti apela la ele cand ai nevoie urgent sa maschezi mirosul urat.