by designers galeria galateca

“Diferit, indraznet, cool” este motto-ul brandului de moda By Designers pe care-l gasiti pentru prima data in cadrul Galeriei Galateca!

Acest nume reuneste colectii semnate de trei designeri internationali: Ioanna Kourbela, Fetish si Neva Balnikova.

By Designers completeaza portofoliu NeoGalateca de branduri indraznete de fashion si isi intampina vizitatorii cu piese noncoformiste care dau nastere unor outfituri originale, inspirate si iesite din anonimat. Piesele semnate de designeri din estul Europei sunt atent selectate pentru a le oferi iubitoarelor de fashion haine si accesorii statement.

By Designers este noul brand prezent la Galeria Galateca

Astfel, articolele vestimentare si gentile designerului grec Ioanna Kourbela, disponibile in cadrul NeoGalateca, surprind prin sarmul caracteristic stilului clasic. Materialele organice naturale, precum bumbacul, lana sau matasea, se imbina armonios si formeaza texturi curgatoare ce subliniaza elegant forma corpului. Piesele colectiei se remarca prin simplitate si minimalism, oferind un farmec aparte intregii tinute.

Colectia designerul bulgar Fetish prezinta tinute cool, realizate din materiale naturale, selectionate din companii de textile din Italia, cu o lunga traditie in industria de fashion. Stilul neconventional specific brand-ului se regaseste in fiecare item, fie ca e vorba de haine sau accesorii.

Pentru completarea si accesorizarea outfit-urilor, By Designers propune linia de bijuterii a designerului bulgar Neva Balnikova, disponibila acum in gallery-shop-ul din centrul Bucurestiului. Fiecare element din colectia de bijuterii are o poveste, care vine sa intregeasca si sa dea un aspect original articolelor vestimentare. Realizate din materiale extrem de diferite, bijuteriile semnate de Neva Balnikova sunt foarte variate, fiind potrivite atat tinutelor de zi, cat si celor de seara.

Hainele si accesoriile pot fi admirate, dar si achizitionate, incepand cu luna august, din cel mai nou gallery-shop deschis in capitala, NeoGalateca (str. C.A Rosetti, nr. 2-4, sector 1, Bucuresti).

Citeste si: “14 designeri romani te invita la shopping la Designers Drive-In”!

Foto: PR