Ingrijire express: Elemis Pop-up SPA (

Daca ai folosit vreodata produsele Elemis, stii ce pot face! Daca nu le stii insa, ai ocazia sa le incerci printr-o sesiune de ingrijire express, in noul pop-up Spa – prima locatie de acest gen din tara.

Elemis, un brand britanic respectat si prezent in multe Spa-uri de lux din lume, lanseaza un concept nou de ingrijire express prin noul pop-up Spa deschis in Baneasa Mall.

Spatiul Elemis integreaza trei zone care vizeaza partea de diagnoza, cea tratament si zona de vanzare a produselor. Acest loc concentreaza expertiza de 25 de ani a brandului pe o suprafata de 9mp – insula din inima Baneasa Shopping City este raspunsul pentru persoanele care nu timp de un rasfat la Spa, dar vor o ingrijire express a tenului. Terapeutii Elemis propun metode de tratament si ingrijire express, in functie de caracteristicile fiecarui ten in parte, intr-un timp scurt.

Ingrijire express: tehnica Elemis

Diagnoza se desfasoara la barul Skin Lab, unde cu ajutorul celei mai moderne tehnologii de mapare si analiza 3D, tenul este scanat prin reprezentarea grafica a fetei pentru a putea oferi o consultatie dermatologica personalizata, special adaptata stilului de viata al fiecarui client. In urma analizei se stabileste sensibilitatea tenului, imperfectiunile, echilibrul dintre lipide si apa, porii si stresul cauzat de razele solare. Este punctul de plecare in prescrierea unui tratament de ingrijire complet de catre terapeutul Elemis.

Ingrijire express: Elemis Pop-up SPA
Ingrijire express: Elemis Pop-up SPA

Zona de tratamente este dedicata personelor care au nevoie de rezultate in timp scurt. 30 de minute sunt suficiente pentru un ritual Spa care ofera solutii pentru toate problemele tenului. Meniul include un spectru larg de tratamente, plecand de la hidratare si calmare, pana la fermitate si lifting.

Produse pentru acasa. In pop-up Spa se regasesc toate produsele brandului. Astfel, iti poti maximiza acasa rezultatele obtinute dupa tratament.

Ingrijire express: Elemis Pop-up SPA in Baneasa Mall
Ingrijire express: Elemis Pop-up SPA (produse best-seller)

Elemis Pop-Up Spa se afla in Baneasa Shopping City, etajul 1. Pentru rezervari, suna la +40732.093.709 sau scrie la [email protected]