noua colectie pas du tout

Incepand din 2012, cand a avut loc primul fashion show si pana azi, brandul creat de Madalina Dorobantu si-a propus sa iasa din zona conventionalului. Noua colectie Pas Du Tout toamna-iarna 2015-2016 demontreaza pe deplin acest lucru! 

Piesele vestimentare din noua colectie Pas Du Tout se incadreaza perfect in linia dictata de moda contemporana. In tonuri minimale de alb, negru si gri, regasim printre propunerile sezonului de toamna-iarna 2015-2016 rochii cu taieturi frontale adanci, jachete si tunici din piele, detalii realizate din broderie sparta, o serie de topuri si bluze cu elemente retro, rochiile maxi din jerse de lana sau matase, pantalonii si salopetele cu textura in relief.

colectia toamna iarna 2015-2016

Noua colectie Pas Du Tout este un manifest vizual

Scenografia, elementele de styling si machiajul modelelor isi propun sa redea privitorilor o mica parte din lumea revolutiilor estetice, folosind cateva elemente cheie: ochii si chipul, mana care militeaza, pancartele reinterpretate ca simple mesaje expuse pe piele.

rochie neagra pas du tout

Madalina Dorobantu despre Antipractice, noua colectie Pas Du Tout

“Tot ce mi-am propus cu aceasta colectie a fost sa redescopar firescul. De aici – un manifest relaxat pentru firesc si detasare. Am vrut sa arat ca moda este o unealta care manuita corect si coerent, poate sa te ghideze spre o poveste din care sa nu-ti mai doresti sa iesi. Manifestele sunt de mai multe feluri, la fel si interpretarile unui mesaj. Eu am folosit mana/palma, pentru a sublinia inca o data ideea in care cred cu tarie: nevoia firescului in demersul estetic, nevoia de ludic si poezie in creatie. Un concept corect te poate face sa tresalti, o directie incerta te poate indruma sa o combati. Orice manifest are forma lui de inocenta, asa cum orice inocenta e presarata de manifeste, care o transforma si reformuleaza. Cred in demersuri artistice sincere si bine sustinute. Sper sa va placa tot ce am gandit, pentru ca vine din suflet, din sertarul cu fericire.”

noua colectie pas du tout noua colectie pas du tout 2015- 2016 pas du tout

Colectia Antipractice a fost prezentata in prezenta fashion editorilor, bloggerilor de moda si vedetelor printre care s-au numarat Andreea Raicu, designerul Karim Rashid, Catalina Grama, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Mirela Bucovicean, Alina Puscas, Maria Radu, Radu Valcan, Vladimir Draghia si multi altii.

andreea raicu
Andreea Raicu poarta o tinuta Pas Du Tout din colectia Antipractice
madalina dorobantu
Madalina Dorobantu – Pas Du Tout
catalina grama
Catalina Grama
karim rashid
Karim Rashid

Foto: Iulian Nan; Styling: Emilian Pospaii.