Ti se parea ca ai gasit iubitul perfect. Aveai exact ceea ce iti doreai. Doar ca, la un moment dat, cand ai deschis ochii cu adevarat, ai avut un soc! Dragostea voastra nu mai e cum era… Ca sa intelegi de ce, specialistul nostru in probleme de cuplu, Oana Totora, explica detaliat care sunt cei cinci factori care distrug o relatie!

Cum ajung doi oameni care sa iubeau sa se simta ca doi straini? Cand ai gresit tu? Cand a gresit el? A gresit, de fapt, cineva? Exista niste dusmani ascunsi pe care i-ai ignorat si care, iata, au pus apa pe focul dragostei voastre?

Sunt, da, factori care distrug o relatie indiferent cat de solida pare ea! Indiferent cat de multe like-uri primiti pe Facebook si cat de mult va admira (poti citi invidiaza) prietenele tale, tu simti ca voi doi nu sunteti pe drumul cel bun. Oricum, nu pe cel care duce catre “fericiti pana la adanci batraneti”.

Ca sa rederesezi situatia sau ca sa intelegi de ce va aflati intr-un punct de cotitura, asculta sfaturile Oanei! Acesti cinci factori care distrug o relatie pot fi evitati!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebooksau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!