BRANDUL NOMASVELLO A INAUGURAT IN BUCURESTI AL 57-LEA CENTRU DE INFRUMUSETARE

1
De Gavrila Alina
23 iul. 2020

Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale, a deschis in Bucuresti al 57-lea sau centru.

Nomasvello Green Court este un salon tip point, care combina tratamentele inovatoare No+Vello cu alte servicii de ingrijire personala, precum: coafura, frizerie, manichiura si pedichiura.

Noul centru de infrumusetare are un aspect modern si finisaje de inalta calitate, oferind servicii premium de intretinere faciala si corporala la preturi unisex, care incep de la doar 85 lei pe zona, pe sedinta. Personalul este specializat si instruit dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele de lucru utilizate sunt marca proprie si de ultima generatie. In plus, specialistii respecta toate normele de siguranta si igiena impuse de situatia actuala, generata de pandemia de Covid-19.

Toti clientii care au luat  parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de oferte de nerefuzat, cu pana la 50% discount.

Echipa de specialisti Nomasvello Green Court Point ofera urmatoarele tratamente: epilare definitiva customizata, prin conceptul unic FUSION, cu laser dioda si IPL, rejuvenare cu lumina intens pulsata, terapii faciale Proskin si tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale Nomasvello.  Aceste proceduri inovatoare sunt unisex si reprezinta solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: foliculita, ridurile, petele si urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maxima siguranta si eficienta.

Brandul Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania, si in prezent numara peste 1.200 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. No+Vello a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand 57 de centre de infrumusetare in doar 10 ani.  Brandul No+Vello este prezent de 6 ani in Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, ocupand Locul 1 pe segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Nomasvello Green Court Point isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si cu abonamente personalizate, cu pana la 58% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clientilor, inca de la prima plata in centru. Mai mult, toti cei interesati beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.