CEL MAI MARE MAGAZIN TOPSHOP TOPMAN DIN SUD-ESTUL EUROPEI SE DESCHIDE LA BANEASA SHOPPING CITY PE 14 NOIEMBRIE

Avatar1
De Gavrila Alina
4 nov. 2019

Cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei, al brandurilor britanice de moda TOPSHOP TOPMAN, se va deschide pe 14 noiembrie la Baneasa Shopping City.

Iubitorii brandului britanic sunt asteptati in impresionantul spatiu comercial de peste 1.200mp, dispus pe doua etaje, incepand cu ora 10 dimineata.

Doua dintre surprizele cu care sunt asteptati clientii de catregrupul Voici la Mode, detinatorul francizei in Romania, constain faptul ca primii 100 de vizitatori care se vor prezenta in fata magazinului in dimineata inaugurarii vor primi un card de cumparaturi de 100 Lei, iar primii 1 000 de clienti care vor face achizitii de minimum 100 lei in weekend-ul de deschidere (15-17 noiembrie), vor primi cadou o geanta de cumparaturipersonalizata cu TOPSHOP TOPMAN.

De asemenea, noua locatie considerata flagship store, va pune la dispozitia clientilor si vizitatorilor sai care isi doresc si un strop de relaxare pe langa sesiunile de shopping, servicii de infrumusetare express (manichiura, pensat, make-up & hairstyling) in salonul special amenajat de catre BROW BAR & MOREbinecunoscutul lant de saloane de infrumusetare .

Direct din Londra, flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN Baneasa Shopping City va gazdui si pop-up shop-uri exclusive ale catorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) si Ragged Priest. Totodata, clientii isi vor putea personaliza bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat in magazin.

Pentru noi este o mare bucurie sa anuntam deschiderea celui de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN  din Romania, care de altfel este si cel mai mare din Sud-Estul Europei. Acum putem oferi clientilor nostri o gama variata de articole vestimentare, accesorii si noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv in magazinul nostru din Baneasa Shopping City. La acestea se adauga si serviciului de Personal Shopping, dar si cele de infrumusetare express, pentru o experienta de shopping de inalta clasa.” declara Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru

Tot in weekendul de deschidere, atmosfera va fi completata de sesiuni live de muzica, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului, dar si surprize de tipul Razuiesti si castigiprincare vizitatorii Baneasa Shopping City vor avea sansa de a castiga un STYLE UPDATE in valoare de 2000 Lei.

DESPRE TOPSHOP

Topshop este un retailer dinamic, care conecteaza oamenii cu tot ce inseamna avangarda in materie de fashion, stil si cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colectiile mainline si cele de accesorii, sunt lansate saptamanal; de asemenea, brandul propune o colectie denim extrem de versatila, colectie care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde.

Recunoscuti ca fiind partenerii designului original si campioni in sustinerea noilor talente, lista personalitatilor de seama care au facut parte din campaniile Topshop contine nume precum Cara Delevingne, Karlie Kloss, Jourdan Dunn, precum si Gigi si Bella Hadid. Colectii capsula Topshop in colaborare cu designeri de renume au capatat deja recunoastere mondiala, in special colaborarile cu iconicul super model Kate Moss, mult apreciatiidesigneri britanici JW Anderson, Christopher Kane si JoanathanSaunders, si recenta colaborare cu premiatul designer Michael Halpern. Inovatia permanenta, parteneriatele tehnologice exclusive cu Oculus Rift si platformele sociale – precum Twitter, Facebook si Pinterest – asigura recunoasterea retailer-ului ca fiind un lider digital si mereu in linia intai a viitorului.

Topshop ofera gratuit serviciul premium de Personal Shopping si Styling doar intr-o selectie de magazine din cele 604, parteneri digitali si francize prezente in peste 35 de tari. Magazinul principal al brandului, din Oxford Street, Londra are peste 1000 de metri patrati si primeste in jur de 400,000 de vizitatori saptamanal. Topshop.com atrage in medie 4.5 milioane de vizitatori saptamanali, fie ca sunt pe mobil, tableta sau desktop si livreaza in peste 100 de tari folosind o platformatranzactionala dedicata in 9 dintre ele. Topshop.com oferaconsumatorilor, fanilor si celor care urmaresc brandul o experienta de shopping interactiva si greu de egalat.

DESPRE TOPMAN

Brandul britanic Topman a reusit sa puna moda masculina pe harta internationala a fashion-ului si a devenit o autoritate in domeniul stilului. De la modelele iconice la liniile clasice, Topman si-a castigat renumele printr-o abordare dinamica si irezistibila, o dorinta de a produce moda masculina cu adevarataspirationala.  Topman a lansat colectii capsula exclusive, in colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar si Sibling pentru a mentiona doar o parte, alaturi de ambasadori de brand renumiti, precum Nick Jonas, Douglas Booth si James Bay.

Impingand trendurile inainte si schimband felul in care barbatiiprivesc shopping-ul, Topman ofera gratuit serviciul de personal shopping in magazine selectionate. Amprenta globala a Topmaninclude peste 160 de magazine in UK, si un total de 420 la nivel global, in 34 de tari. Topman.com lanseaza peste 250 de produse saptamanal si asigura livrare catre 100 de tari.

DESPRE VOICI LA MODE GROUP

Infiintat in 1960, in Cipru, Grupul Voici La Mode a fost partener in franciza pentru Marks and Spencer Cipru pentru mai bine de 60 de ani. In 2017 a intrat pe piata din Romania prin preluarea M&S. Astazi, detine 35 de magazine in Cipru si Romania, incluzand Topshop Topman, Marks & Spencer, Celio, DorothyPerkins, Wallis, Evans si Cafe La Mode. Grupul cipriot a adus marcile britanice Topshop Topman in Romania ca francizoroficial in luna martie a acestui an si a prezentat un nou concept de design de magazin la deschiderea din Bucuresti Mall.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: https://voicilamode.com/