FRANCIZELE DE INFRUMUSETARE- O AFACERE DE SUCCES PENTRU ANTREPRENORII LA INCEPUT DE DRUM

1
De Gavrila Alina
11 dec. 2019

Romanii investesc mult in propria imagine, de aceea industria infrumusetarii s-a dezvoltat in permanenta, oferind in prezent cele mai inovatoare tratamente de ingrijire faciala si corporala.

Din acest motiv, francizele de beauty au mare succes in Romania, publicul-tinta vizitandu-le cuinteres si cu cheltuieli pe masura.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au apelat la diferite trucuri de infrumusetare pentru a-si valorifica atuurile. Astfel, in timp, au aparut retete variate de frumusete, promovate si monetizate de saloanele destinate ingrijirii personale.

Romanii sunt precauti cu investitiile lor si cauta un mediu de business stabil, de aceea opteaza pentru francize, afaceri la cheie profitabile, curenume international, care si-au dovedit deja succesul pe mai multe piete, care au o nisa clara de activitate si care implica riscuri reduse.

Printre acestea se numara si franciza de infrumusetare Nomasvello, brandul numarul 1 in lume in Epilare Definitiva cu laser si IPL (lumina intens pulsata).

Beneficiile unei francize de infrumusetare:

Succesul unei afaceri în domeniul frumusetii depinde de mai multe variabile: inovatia in serviciile folosite, calitatea tratamentelor si a produselor utilizate, aspectul spatiului unde se desfasoara activitatea, pregatirea personalului si serviciile de ”customer care” (comunicarea cu clientii). Acolo unde exista comunicare activa intre clienti si brand exista si profit.  Fidelizarea clientelei este esentiala in industria infrumusetarii.

Francizele sunt afaceri la cheie, care ofera intregul pachet de elemente necesare pentru a demara activitatea. In cazul brandului No+Vello, reteaua de beauty cu peste 1200 saloane de infrumusetare la nivel mondial, franciza include atat echiparea salonului cu echipamente de lucru de ultima generatie, cat si mobilarea locatiei, trainingul de specialitate, materialele de marketing, software-ul pentru gestionarea rapida a programarilor si produsele profesionale pentru efectuarea tratamentelor in primele 3-6 luni. Mai mult, pe toata perioada contractuala, franciza ofera suport tehnic si promovare nationala, precum si consiliere de business si servicii clienti.

Practic, Francizatul are nevoie doar de bugetul necesar, de un spatiu (ales de comun acord cu Francizorul) si de minimum 2 angajate si, in maxim o luna de la plata francizei, poate incepe propria sa afacere de succes. Pretul francizei de infrumusetare Nomasvello porneste de la 57 000 eur+tva, iar antreprenorii la inceput de drum pot aplica pentru finantare prin programe nationale, precum Start-up Nation sau Start-up Plus, prin care s-au deschis pana acum 8 saloane No+Vello.

Antreprenorii aleg o franciza, pentru a beneficia de o reteta sigura de succes, testata pe multiple piete si tipuri de public-tinta. Mai mult, nu este necesara experienta anterioara de business, francizorul oferind toti pasii necesari pentru o buna gestionare a afacerii si consultanta permanenta privind bunele practici care asigura profitabilitatea dorita.