Green-up your wardrobe cu Remix

1
De Gavrila Alina
16 apr. 2021

Pe 22 Aprilie este Ziua Pamantului, o zi speciala pentru intreaga omenire. Sarbatoriti acest moment prin actiuni si alegeri constiente, care imbunatatesc lumea in care traim. Poate parea o provocare, dar fiecare mic efort ajuta la protejarea mediului inconjurator.

Atunci cand vine vorba de fashion, Remixshop.com este o astfel de alegere constienta. Remix este unul dintre cei mai mari retaileri online din Europa care incurajeaza moda sustenabila si economia circulara. Echipa Remix va ofera cateva idei sustenabile prin care puteti contribui la protejarea planetei:

1. Trendurile internationale pun accent mai mult ca oricand pe sustenabilitate in fashion, asadar orientati-va catre green fashion si… Green-up your wardrobe!

2. Reciclati hainele vechi pe care nu le mai purtati.

3. Donati, oferiti cadou sau vindeti hainele noi pe care nu le purtati. Puteti opta pentru serviciul “Vindeti la Remix” prin care prelungiti viata articolelor vestimentare de calitate si descurajati supraproductia in industria modei.

4. Cumarati haine de calitate, care rezista in timp si pe care le puteti purta de la un sezon la altul.

5. Alegeti produse vestimentare realizate din materiale eco-friendly

6. Cumparati produse din colectii outlet. Pe Remixshop.com gasiti mii de produse din colectiile outlet ale brandurilor de top, la preturi atractive.

7. Reuse, Reduce, Remix!

Puteti sa va imbracati la moda, cu haine de calitate, de la branduri celebre, fara sa afectati mediul inconjurator si cel mai simpla metoda prin care puteti face acest lucru este prin descurajarea supraproductiei in fashion.