Maria Nila lanseaza Beauty Bags 100% vegan. 100% reciclat

Maria Nila, Fotograf Åsa Liffner AB
1
De Gavrila Alina
22 apr. 2020

In aceasta primavara, Maria Nila lanseaza o editie limitata de sacose colorate, realizate din materiale 100% reciclate. Geantavine in sase stiluri diferite, fiecare dedicata propriei sale game de Care&Style.

Maria Nila sustine rutina de ingrijire a parului care estedezvoltata pentru a fi blanda atat pentru par, cat si pentrunatura. Pentru a-si imbratisa filosofia de frumusetesustenabila, Maria Nila face urmatorul pas catre o lume maiprietenoasa, odata cu lansarea sacoselor de frumusete in primavara / vara 2020.

Editia limitata de sacose din acest an vine in sase culoridiferite, fiecare apartinand propriei game de Care&Style. Sacosele sunt sustenabile si fabricate din 100% materialereciclate si contin patru produse, sampon si balsam, dintre caredoua au dimensiuni obisnuite si doua in marime de calatorie. Perfecte pentru a le pastra in baie si foarte usor de a le lua cu tine in calatorie.

Designul sacoselor este axat pe stil si practicitate, dar si pedurabilitate si sustenabilitate. Scopul folosirii culorilor intenseeste de a le oferi acel plus de energie in viata de zi cu zi, precum si de a le gasi usor atunci cand le tineti in geanta sauin baie. Materialul transparent din care este confectionatasacosa va lasa cu usurinta sa gasiti in aceasta tot ceea cecautati in rutina zilnica. Materialul din care este facuta sacosaeste realizat din sticle de plastic reciclat. Deoarece PET-ul esteun material popular, reciclarea lui este o modalitate buna de a da viata unor noi produse si este, de asemenea, usor de transportat si de pastrat.

GAMA SHEER SILVER – Pentru parul blond si gri, samponulsi balsamul cu pigment violet si extract de mure, neutralizeazanuantele aurii, aducand stralucire si rezistenta structurii firuluide par.

GAMA HEAD & HAIR HEAL – Samponul si balsamul anti-inflamator, de stimulare a cresterii parului, cu PiroctoneOlamine si extract natural de Aloe Vera pentru tratareaproblemelor scalpului cu matreata.

GAMA PURE VOLUME – Samponul si balsamul pentruvolum, ofera structura firului fin de par. Vitamina B5 adaugavolum si vitalitate pentru un rezultat de lunga durata.

GAMA STRUCTURE REPAIR – Sampon si balsam destinateparului deteriorat, uscat si tratat chimic. Extractul de alge ajutaparul sa-si recapete rezistenta naturala, catifelarea si stralucirea.

GAMA TRUE SOFT  – Sampon si balsam pentru parul uscatcare ajuta la hidratarea si intarirea structurii firului de par. Uleiul de argan reduce efectul frizz, combate electrizareafirului de par si adauga stralucire.

GAMA LUMINOUS COLOUR – Sampon si balsam careprotejeaza culoarea, reconstruind si consolidand structurafirului de par, oferindu-i stralucire. Extractul de rodie si Complexul Color Guard reduc pierderea culorii si protejeazaimpotriva radicalilor liberi.

Maria Nila ofera o gama larga de produse de ingrijire a paruluisi protectie a culorii acestuia destinate hairstylistilor din intreaga lume. Produsele Maria Nila sunt 100% vegane, produse in Suedia, sunt netestate pe animale, nu contin sulfsau parabeni, garantand cea mai inalta calitate atat a ingredientelor cat si a ambalajelor.

Produsele Maria Nila sunt certificate de Leaping Bunny, Peta si Vegan Society. De asemenea, toate ambalajele de la Maria Nila sunt compensate climatic prin Plan Vivo si prinfurnizarea de produse profesionale de inalta calitate, Maria Nila face un pas inainte spre o lume mai durabila si maiprietenoasa.

Maria Nila Beauty Bags sunt disponibile exclusiv online pe www.marianila.com