Miercurea Mintilor Creative, festivalul de shopping dedicat afacerilor creative

Miercurea Mintilor Creative
Flavia Parpala1
De Flavia Parpala
29 nov. 2018


UniCredit Bank organizeaza pentru al doilea an Miercurea Mintilor Creative, festivalul de shopping dedicat afacerilor creative.

Pe 5 decembrie va avea loc cea de-a doua editie a festivalului de shopping Miercurea Mintilor Creative – primul eveniment de cumparaturi dedicat afacerilor creative romanesti. Pentru o zi, zeci de antreprenori din București vor intampina clientii cu oferte si promotii speciale precum si experiente tematice prin care isi impartasesc povestea afacerii. 

Evenimentul strange peste 100 de afaceri si incurajeaza clientii sa #CumpereLocal si sa sustina antreprenoriatul romanesc facut altfel. Miercurea Mintilor Creative este un demers unic in Romania si isi doreste ss contribuie la dezvoltarea segmentului de antreprenoriat creativ local si la promovarea produselor romanesti. Lista tuturor afacerilor participante este disponibila pe www.miercureamintilorcreative.ro, iar aici se poate da „Going” la eveniment.

”Pentru al doilea an consecutiv organizam Miercurea Mintilor Creative, o zi dedicata afacerilor creative romanesti. Cu aceasta ocazie, incurajam romanii sa dea startul cumparaturilor de sarbatori si sa descopere sute de produse creative oferite de afacerile locale. Prin transformarea mersului la cumparaturi intr-o experienta in care antreprenorii interactioneaza cu clientii lor in mod direct iar clientii fac schimb de impresii si sugestii, ajutam la crearea unei relatii puternice intre mintile creative si cei care sunt in masura sa le sustina – consumatorii.”, a declarat Catalina Roman, Director Identitate si Comunicare in cadrul UniCredit Bank

La eveniment vor participa atat afaceri cu locatie fizica cat si magazine online. Clientii pot explora afaceri din mai multe domenii de activitate precum moda, design, accesorii, cosmetice, cafenele si restaurante. Fiecare afacere isi stabileste propriul mod de promovare iar in mediul online clientii si antreprenorii vor fi uniti de catre hashtag-urile #CumparaLocal, #CumparaCreativ si #MiercureaMintilorCreative.

Acest eveniment de shopping si promovare a industriilor creative, organizat de UniCredit Bank, face parte din Platforma Mintilor Creative, alaturi de Barometrul Mintilor Creative (prima cercetare din Romania asupra obstacolelor si perspectivelor antreprenorilor creativi), Academia Mintilor Creative (programul de educatie financiara si antreprenoriala), Ghidul 24/7 si Pachetul Creativ.

Foto: PR