NOU! Dezinfectare, dar si catifelare cu Hexisept+

Avatar1
De Gavrila Alina
20 aug. 2020

Mainile sunt cea mai utilizata parte a corpului in activitatile cotidiene, fiind totodata si cea mai expusa la contactarea bacteriilor si virusurilor. Iar cand pielea mainilor este uscata, inseamna ca acesteia ii lipseste bariera lipidica protectoare si devine astfel o poarta de intrare a agentilor patogeni in organism.

Dupa succesul gelului dezinfectant, care asigura o actiune antibacteriana eficienta, Fiterman Pharma a dezvoltat o formula inovatoare complementara, ce reface stratul lipidic protector al pielii.
Lotiunea Hexisept + este o lotiune hidratanta, reparatoare, antibacteriana, cu o formula special creata pentru a asigura absorbtia usoara a ingredientelor de hidratare pentru refacerea pielii uscate.

Lotiunea Hexisept + asigura dezinfectia igienica a mainilor, reface bariera lipidica, catifeleaza si hidrateaza, cu ajutorul urmatoarelor ingrediente:
•    DIGLUCONAT de CLORHEXIDINA: actiune bactericida si fungicida de lunga durata (pana la 6 ore)
•    DEXPANTENOL (vitamina B5): are efect calmant, cicatrizant si restructurant
•    Uleiuri esentiale de verbina si melisa: au proprietati antimicrobiene si un miros placut si relaxant
•    Vitamina E: mentine integritatea si hidratarea pielii
Cu o textura fina si matasoasa, formula intra rapid in piele, lasand o senzatie fresh, nelipicioasa. Potrivita atat pentru copii, cat si pentru adulti, lotiunea Hexisept + are o aroma placuta si se utilizeaza dupa spalarea mainilor (se aplica 1 ml lotiune si se maseaza pana la patrunderea in piele).
Produsul este autorizat BIOCID de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino (nr. 125/ 03.05.2020).
Afla  mai multe informatii despre Hexisept+, acceseaza www.fitermanpharma.ro/produse/hexisept-lotiune-250ml/ sau www.facebook.com/Hexisept
#MainileTaleSuntCeeaCeAting