OPI lanseaza Nature Strong, prima sa colectie de lac de unghii natural si vagan, prietenos cu mediul inconjurator

1
De Gavrila Alina
8 oct. 2021

In aceasta toamna, OPI lanseaza prima sa colectie de lacuri naturale ultraperformante Nature Strong. Colectia veganaofera culori de lunga durata, super-pigmentate cu un finish ultra stralucitor, rezistente pana la sapte zile.

Formula are la baza ingrediente naturale derivate din trestie de zahar, tapioca, porumb, cartofi si grau, care ofera pigmentinaturali in proportie de pâna la 75%.

Cu un portofoliu de 30 de nunate inspirate din natura si un Top Coat pentru extra stralucire si protectie, noua colectieNature Strong ne aduce in atentie o formula inovatoare care se vede in calitatea exceptionala a lacului de unghii, in aplicarea sausoara, in timpul rapid de uscare, si in indepartarea simpla, doarcu ajutorul unui remover.

Noua colectie Nature Strong graviteaza in jurul tonurilornaturale neutre, a culorilor intense si care ies in evidenta, dar si a tuselor stralucitoare, toate cele 30 de optiuni putând devein incasi mai fascinante cu ajutorul Top Coatului.

Roz pudrat, galben deschis, albastru cobalt, gri-lavanda saunuantele de albastru care ne amintesc de apa sub toate formeleei, rozul radiant si movul intens ne duc cu gândul la fructele silegumele noastre favorite.

Fiecare nuanta este creata astfel incat sa fie prietenoasa cu mediul si sustenabila. Sticlutele si capacul sunt realizate din 20% materiale reciclate, iar formulele premium nu continingrediente derivate animale. Echipa OPI s-a alaturatorganizatiei The Vegan Society, cea mai veche organizatievegana din lume, care a stabilit la nivel international inca din 1990 The Vegan Trademark, ce ajuta consumatorii sa identificerapid produsele care nu au fost testate pe animale sau care nu contin ingrediente derivate animale.

Pentru mai multe informatii urmareste-ne pe retelele de socializare:

INSTAGRAM

@opi_romania

https://www.instagram.com/opi_romania/

FACEBOOK

OPIRomaniaOfficial

https://www.facebook.com/OPIRomaniaOfficial

 

TIK TOK

opi_romania

https://www.tiktok.com/@opi_romania?