SHOWROOM-UL DE MOBILA ALFEMO DIN BUCURESTI A SARBATORIT PRIMUL AN DE ACTIVITATE

Avatar1
De Gavrila Alina
20 nov. 2019

ALFEMO®, unul dintre cele mai inovative branduri premium de design interior, a sarbatorit luna aceasta un an de existenta a showroom-ului din capitala.

De-a lungul acestei perioade, i-au trecut pragul numerosi clienti multumiti, dar si jurnalisti, bloggeri si vedete autohtone.

Printre persoanele publice care au ales produsele Alfemo se numara: Ana Baniciu, Mirela Vaida, Mihaela Calin,  Majda Aboulumosha, Anca Serea.

Brandul exista pe piata internationala inca din anul 1993 si are drept misiune principala transformarea fiecarei case in ACASA, prin obiecte de mobilier moderne si originale. A fost adus in Romania de 2 antreprenori vizionari din Braila, Andrea si Oana Tomaselli, care au inaugurat primul showroom Alfemo din tara. Acesta are un design unic si prezinta piese de mobilier de inalta calitate, potrivite fiecarei locuinte.

Sotii Tomaselli au investit in acest brand pentru a fi trendsetteri in materie de design interior, mai ales in ceea ce priveste mobilierul destinat copiilor. Showroom-ul Alfemo din Bucuresti ofera o gama variata de produse premium, de la piese de mobilier la accesorii de iluminat si covoare, certificate pentru siguranta si durabilitate. Preturile sunt potrivite fiecarui buget, iar modelele sunt variate si originale.

Familiile cu copii apreciaza Alfemo Concept Rooms și Kids & Teens, brandurile interne Alfemo, care fac deliciul micilor consumatori. Parintii pot alege dintr-o gama diversificata de piese de mobilier, atat pentru nou-nascuti, cat si pentru copii si adolescenti.

Showroom-ul din Bucuresti comercializeaza mobila de living, dining, dormitor, camera copiilor si o linie speciala de saltele, produse tot de Alfemo. Intreg mobilierul este de inalta calitate, cu proprietati antibacteriene si anticancerigene, putand fi asamblat de pana la 10 ori. Mai mult, materialele folosite nu contin substante toxice, sunt ignifugate, iar feroneria are 10 ani garantie.

Showroomul Alfemo este localizat pe bulevardul Pipera 134, are o suprafata de 1.500 metri patrati si este distribuit pe trei etaje, care comercializeaza mobila produsa in Turcia, dar si accesorii de design interior.