TOMMY HILFIGER LANSEAZA UN NOU MODEL DE SNEAKER IN EDITIE LIMITATA, INSPIRAT DE ARHIVE CA CELEBRARE A CELEI DE A 35-A ANIVERSARE A BRANDULUI

1
De Gavrila Alina
16 mart. 2020

Brandul Tommy Hilfiger anunta lansarea modelului TJ 8.0 Heritage Runner in editie limitata. In onoarea celei de-a 35-a aniversari a brandului, 1985 de perechi a noului model de sneaker TOMMY JEANS au fost produse la nivel global, salutand anul de infiintare a brandului.

Modelul TJ 8.0 Heritage Runner este disponibil in magazinele TOMYM JEANS selectionate.

Realizat din piele alba, sneaker-ul cu talpa groasa este inspirit de un model in stil asemanator din arhiva anilor 90. TJ 8.0 Heritage Runner prezinta detalii constrastante in paleta de culori a  brandului – rosu, alb si albastru, care este completat cu o captuseala in nuanta metalica, din tesatura subtire. Steagul TOMMY JEANS este marcat pe talpa rezistenta, dar si brodat pe partea laterala a pantofilor. Silueta sneaker-ului din anii ’90 aduce un omagiu bogatului patrimoniu al marcii, in timp ce propune un model modern si fresh pentru moda de strada.

Fanii sunt invitati sa urmareasca @TommyJeans si sa se alature comunitatii TOMMY JEANS in crestere. In linie cu mostenirea inspirata de muzica, contul de Instagram @TommyJeans va oferi 24/7 continut experimental, impingand limitele ca destinatie pentru autenticitatea modei, exprimarii de sine si schimbului de experiente.