TOMMY HILFIGER SI LEWIS HAMILTON ISI SURPRIND FANII CU PRIMA COLABORARE ALATURI DE ARTISTA H.E.R.

1
De Gavrila Alina
15 feb. 2020

Colaborarea TommyXLewisXH.E.R. este construita pe importanta acordata sustenabilitatii si filosofiei “Style For All” aflata in inima colectiei TommyXLewis Primavara 2020.

Brandul Tommy Hilfiger anunta o colaborare neasteptata pentru colectia TommyXLewisXH.E.R. intre designer-ul american Tommy Hilfiger, Campionul de Formula OneTM Lewis Hamilton si cantareata si compozitoarea H.E.R, castigatoare a premiilor Grammy. In cel de-al patrulea sezon al lor de colaborare, Tommy Hilfiger si Lewis Hamilton au invitat-o pe artista sa isi adauge twist-ul unic, inconfundabil colectiei TommyXLewis Primavara 2020, care imbratiseaza sustenabilitatea si filosofia ,,Style for All”. Stilurile statement

TommyXLewisXH.E.R vor avea premiera alaturi de colectia colaborativa TommyXLewis Primavara 2020 si HILFIGER COLLECTION pentru barbati si femei in cadrul viitorului show experiential de podium TOMMYNOW “See Now, Buy Now”, la Tate Modern, The Tanks, pe 16 februarie 2020, ora 10 p.m. ora Romaniei.

,,Prin TOMMYNOW, continuam sa impingem granitele a ceea ce moda de podium poate sa transmita in termeni de dialog pe care il sustine, experienta pe care o ofera si schimbarea pe care o poate inspira”, a afirmat Tommy Hilfiger.

,,Platforma noastra See Now, Buy Now’ a evoluat intr-o scena unde artistii isi pot exprima creativitatea si valorile. Cu impulsul neobosit al lui H.E.R. de a inspira noi generatii sa fie autentice si credinta noastra impartasitaca moda ar trebui sa ne incurajeze sa fim noi insine, suntem incantati sa prezentam aceasta capsula unica ce vorbeste direct nucleului brandului nostru.

,,Sunt recunoscatoare pentru oportunitatea si libertatea pe care mi le-au oferit Tommy si Lewis pentru a-mi adauga viziunea personala si estetica in colectia TommyXLewis” a declarat H.E.R. ,,Suntem uniti in credinta ca moda ar trebui sa fie pentru toata lumea, astfel incat sapunem inclusivitatea chiar in inima colectiei capsula a fost ceva foarte natural. A fost o experienta incredibil de creativa si colaborativa, si a fost extrem de satisfacator sa am posibilitatea sama exprim intr-un mod nou, prin intermediul modei”.

Colectia capsula TommyXLewisXH.E.R face pasi pozitivi inainte, prezentand elemente sustenabile in peste 75% din colectie, inclusiv bumbac organic 100%. Paleta de culori monocrom este pusa in evidenta cu insertii de galben neon, albastru, portocaliu si rosu. Logo-ul iconic tip steag TOMMY HILFIGER este completat cu imprimeuri ,,Loyalty” in stil graffiti.

H.E.R. – un acronim pentru ,,Having Everything Revealed” este o cantareata si multi-instrumentista din California. Artista castigatoare a multiple premii a luat acasa premiile Grammy 2019 pentru Best R&B Performance si Best R&B Album, iar in acest an a adunat alte cinci nominalizari Grammy. Cu peste doua miliarde de difuzari pana in prezent, H.E.R. s-a impus ca una dintre cele mai fascinante voci ale muzicii moderne.

,,Nu imi vine sa cred ca sunt la a patra colaborare cu Tommy. Cotinui sa fiu mandru de munca pe care o realizam impreuna si sunt foarte recunoscator sa continui sa aduc la viata viziunea noastracomuna de a face fiecare colectie mai sustenabila”, a afirmat Lewis Hamilton.  ,,Tommy si eu impartasim, de asemenea, o pasiune pentru muzica, si ne dorim foarte mult sa le oferim artistilor o platforma unde sa isi exprime creativitatea intr-un mediu cu totul nou. Admir modul brut si autentic in care H.E.R. se exprima prin muzica sa si calatoria creativa pe care a inceput-o.  Autenticitatea sa vine prin twist-ul indraznet pe care l-a adus esteticii de strada TommyXLewisXH.E.R”.

Prietenii si fanii brandului sunt invitati sa se alature conversatiei pe social media folosind #TommyHilfiger, #TommyXLewis,#TOMMYNOW, dar si @TommyHilfiger, @LewisHamilton si@HERmusicofficial.