Modele de coafuri care iti tradeaza personalitatea

Sunt multe obiceiuri care ne dau de gol felul de a fi. Pana si preferinta pentru o nuanta de ruj sau de lac de unghii poate spune multe despre personalitatea noastra. Acelasi lucru este valabil si cand vine vorba despre unele modele de coafuri. Spune-mi cum iti aranjezi parul ca sa-ti spun cum esti.

Este vorba despre un tip de coafura preferat, care te salveaza cand esti grabita sau cand iti este moralul la pamant. Alege un exemplu din aceste modele de coafuri prezentate de publicatia online homemadebeautytips.org si noi iti spunem cateva lucruri despre tine. Esti de acord cu indiciile despre personalitatea ta, „citita“ in felul cum iti prinzi sau iti aranjezi parul? Incearca sa faci testul personalitatii dupa tunsoare si la prietene sau alte cunostinte. Cine stie, poate asa iti dai seama de lucruri pe care in mod normal le afli in timp despre persoanele din jurul tau.

Modele de coafuri – cum iti place sa-ti porti parul?

tunsoare

In imaginea 1 este vorba despre o coada de cal, simpla. Iti prinzi parul astfel ca sa ascunzi un par rebel sau ca sa iti dea un aer tineresc? Indiferent de motiv, astfel de model de coafura spune despre tine ca esti o persoana romantica si, in acelasi timp, deschisa la noi experiente. De obicei vezi partea buna in lucruri si poate de aceea esti dezamagita adesea de cei din jur.

Al doilea model prezinta o coafura tip coc mai sofisticata, cu impletitura. Acest model este preferat de persoanele cu o mare incredere in fortele proprii, care cedeaza greu. Cu toate ca nu au multi prieteni, acestea se remarca prin loialitate si isi pretuiesc prietenii.

Imaginea cu numarul 3 indica o coafura simpla, cu parul mediu, in scari si carare pe mijloc. Se zice ca asa isi aranjeaza parul cele care incearca permanent sa atinga telurile pe care si le propun.

In a patra coafura avem parul mediu, pieptanat simplu, iar calota prinsa intr-un coc inalt. Acest tip de a prinde parul este preferat de persoanele cu spirit de lider, de luptator. Uneori, nici prietenii apropiati nu stiu cu adevarat de ce sunt capabile.

In imaginea 5 este vorba despre parul prins intr-un coc simplu. Asa isi poarta podoaba capilara persoanele creative, care nu se impaca bine deloc cu rutina.

In al saselea exemplu avem parul lung prins in coada impletita la spate. De obicei in acest mod isi prind parul femeile altruiste, care acorda mult timp pentru a-i ajuta pe ceilalti.

Al saptelea model prezinta o coafura pentru par lung, cu cararea pe o parte. In acest fel isi aranjeaza parul femeile care sunt bune ascultatoare si care ofera cele mai bune sfaturi.

In imaginea 8 este vorba despre o coafura tip bob, cu breton. In cele mai multe cazuri, coafura este preferata de persoanele calme, care nu se lasa intimidate de parerile celor din jur. Le place sa vada dincolo de limite si nu se lasa convinse cu usurinta.

Cauti coafuri pentru par lung?

Foto: Guliver, homemadebeautytips.org.