Primavara asta cu siguranta ai in plan o noua sesiune de shopping, printre care se numara si favoritele noastre, gentile, atat de iubite si dorite de orice fashioniste, mai ales cand vorbim de unele de designer. Sezonul acesta, ti-am pregatit o selectie de cinci genti Michael Kors care, crede-ma, vor fi pe placul tau si care nu iti vor da bugetul peste cap, asa cum te asteptai.

Genti Michael Kors

Luna asta investeste in cateva modele de genti pe care te vei putea baza mereu, care sunt de designer si a caror calitate te va uimi si te va face ca de acum incolo sa preferi sa ai mai putine modele de genti, dar de foarte buna calitate. De aceea ti-am pregatit o selectie de cinci genti de designer, premium, cu personalitate, care te vor transforma, aproape instant, intr-o prezenta demna de observat, cu orice ocazie, in orice moment al zilei, indiferent de modelul pentru care vei opta.

Genti Michael Kors: modelele cele mai cool si in tendinte sunt, ca si pana acum, cele de dimensiuni mici, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le scapi din vedere pe cele supradimensionate, care te vor ajuta sa iti construiesti un look de zile mari.