vacanta in bahamas a lui lady gaga

Lady Gaga nu e genul de vedeta care sa marcheze o vacanta in Bahamas prin cateva imagini idilice cu peisaje. Ea prefera pozele indraznete!

Costume de baie obraznice si gesturi care nu se potrivesc tocmai cu eticheta de “Lady”! Controversata Lady Gaga a plecat in vacanta in Bahamas, dar asta nu o opreste sa posteze imagini care genereaza sute de comentarii pe Twitter si pe Instagram…

Nimeni nu-si poate imagina ca Lady Gaga e genul de vedeta care cauta o vacanta linistita, eventual o casa pe plaja unde sa citeasca toata ziua. Starul de 29 de ani e la fel de excentrica in timpul liber cum e si pe scena. Ea a plecat de curand intr-o vacanta din Bahamas si a postat pe conturile de Twitter si Instagram mai multe poze de acolo care dovedesc ca nu a stat aproape nicio secunda locului.

Sambata a avut concert pe Atlantis Paradise Island, iar duminica a decis sa se distreze in stilul ei unic si a mers la pescuit. A facut cateva instantanee sexy si apoi, dupa ce a prins un peste impresionant, s-a fotografiat si cu “captura” ei. Si pentru ca fotografiile cuminti nu sunt specialitatea ei, Lady Gaga a facut si un gest obraznic catre cei care s-au indoit de abilitatile ei pescaresti.

Citeste si: “Ghici cine va juca in serialul American Horror Story”!

Foto: instagram.com/ladygaga; twitter.com/ladygaga