canon-summer-cashback-promotie

Sunt sigura ca nu pleci in vacanta fara sa iei cu tine un aparat foto. Ca sa te alegi cu mai mult decat niste fotografii minunate, am un pont pentru tine: daca achizitionezi un produs din promotia Cannon Summer Cashback, vei primi inapoi o parte banii pe care i-ai platit pe el!

Daca am avea un dictionar neoficial, in dreptul cuvantului “vara” as scrie “vacanta”. Cu totii municm tot anul si asteptam cu sufeltul la gura vara nu numai pentru ca e cald si zilele sunt lungi, ci mai ales pentru ca luam o pauza! In weekend-uri prelungite sau in escapade de o saptamana sau doua, uitam de serviciu, responsabilitati si probleme si plecam. La munte, la mare, in drumetii, turul tarii sau peste hotare, evadam din cotidian si ne incarcam bateriile cu energie, odihna, dar si distractie.

Canon te ajuta sa-ti creezi amintiri pretioase din vacanta!

Din pacate insa, pe cat de greu vin aceste vacante, pe atat de repede trec! Cand ne intoarcem acasa, avem nevoie de o perioada de acomodare – cate dintre voi nu ati stat cu ochii in computer si mintea la plaja, dupa ce abia va intorseserati de la mare?

Alinarea e in fotografii: de fiecare daca cand ne uitam la ele, retraim fericirea vacantei. Pe Facebook, in foldere salvate in calculator sau chiar printate in albume traditionale, imaginile ne tin companie in lungul drum de la o vara la alta. Vrem de fiecare data vacante mai multe si fotografii mai frumoase!

Canon are o solutie care rezolva ambele probleme: fie ca suntem fotografi amatori sau profesionisti, nu numai ca ne pune la dispozitie o gama de produse performante, care fac dintr-o imagine banala un tablou plin de viata si culoare, ci ne alimenteaza si conturile bancare!

Innoieste-te cu un produs Canon aflat in promotie si vei primi inapoi o suma de bani

Valoarea sumei returnate este cuprinsa intre 100 si 1.000 de lei, in functie de produsul achizitionat din lista oficiala a campaniei pe care o gasesti pe site-ul companiei: www.canon.ro/cashback.

Pentru a beneficia de aceasta promotie, trebuie sa accesezi link-ul www.canon.ro/cashback , sa te inregistrezi pe site si sa completezi toate campurile obligatorii. Plata valorii Cashback se va face prin transfer bancar, in contul pe care il vei mentiona in formularul de inscriere. Poti sa-ti iei atat camere, cat si accesorii foto-video Canon din gamele EOS, PowerShot, Legria, Pixma, Speedlite sau Selphy. Le gasesti pe toate aici: http://www.canon.ro/Images/ro_flyer_tcm136-1161182.jpg.

Nu rata aceasta ocazie – promotia e valabila doar pana pe 16 august – pentru ca e o investitie pentru multele vacante care vor veni! Fie care vrei o noua camera, fie ca ai nevoie de accesorii – obiective, blituri externe sau imprimante – ai prilejul sa iti dezavarsesti echipamentul foto fara sa faci o gaura in buget!

Foto: PR