marks-and-spencer

Marks & Spencer sarbatoreste 90 de ani de expertiza in producerea de lenjerie intima, 90 de ani de la vanzarea primului sutien din anul 1926.

Inca de atunci, retailer-ul vinde anual aproximativ 21 de milioane de sutiene si peste 60 de milioane de slipuri. Marks & Spencer este primul retailer din Marea Britanie care in anul 1951 a prezentat o colectie variata de sutiene, cu cupe de diferite dimensiuni potrivite pentru orice femeie indiferent de forma siluetei sau de stilul de viata. De la sutienele reprezentative anilor 20, potrivite rochiilor de tip flapper cu volane, la piesele moderne din colectia Autograph, lansata in 2006, colectiile de lenjerie au fost intotdeauna in acord cu cele mai noi tendinte.

In prezent, Marks & Spencer produce aproximativ 113 modele de sutiene cu cupe cuprinse intre AA si G, cu nivel de sustinere diferit. Echipa de experti isi concentreaza in mod constant eforturile pentru a aduce produse inovative, precum sutienele speciale pentru maternitate, cele recomandate perioadei post operatorii sau modelele realizate din matase ce pot fi spalate cu usurinta la masina de spalat. Colectia de lenjerie cuprinde si o gama variata de slipuri atat cu talie joasa, cat si cu talie inalta, in diferite croieli si materiale, dar si piese de lenjerie modelatoare realizate din Lycra™.

Un nou serviciu pentru clientii Marks & Spencer

Incepand cu luna septembrie, magazinele Marks&Spencer din Romania vor pune la dispozitia clientilor sai serviciul BRA FIT. Astfel, clientele care sunt in cautare sutienului perfect, care sa li se potriveasca atat ca marime, cât si ca forma, vor primi sfaturi personalizate, bazate pe masuratori exacte, de la consultantii Marks&Spencer.