Delta Studio castiga 5 premii la European Property Awards

1
De Gavrila Alina
10 oct. 2019

Delta Studio a participat in aceasta vara la 5 sectiuni ale prestigiosului concurs International Property Awards, regiunea Europa.

Calitatea proiectelor inscrise a adus companiei o importanta distinctie la fiecare dintre sectiunile participante.

International Property Awards este astazi o institutie reper in recunoasterea excelentei proiectelor la nivel global. Fondata in urma cu 25 ani in Marea Britanie, competitia se adreseaza tuturor profesionistilor implicati in dezvoltarea si implementarea proiectelor publice sau rezidentiale. Property Awards evalueaza lucrarile inscrise atat din punct de vedere al design-ului, cat si al managementului de proiect sau al componentei de marketing. Juriul format din experti internationali desemneaza in fiecare an realizarile remarcabile din domeniul arhitecturii, amenajarilor sau proiectelor imobiliare.

Delta Studio a participat si a castigat la editia din acest an a competitiei la urmatoarele categorii: Design interior de hotel, Design de showroom/retail, Arhitectura rezidentiala, Design de bucatarie, Design de baie. Proiectele castigatoare sunt concepute de arhitectii proprii ai companiei si de arhitecti colaboratori. Conceptele premiate sunt realizate cu produse oferite de catre Delta Studio de la branduri internationale de renume.

Moss Island, primul dintre castigatori, este un ambient minimalist de bucatarie ce imbina elemente naturale si industriale si tehnologie pentru gatit de top. Italian Vibes este cel de-al doilea ambient dezvoltat de catre Delta Studio, in colaborare cu brandul exclusivist Agape. Membrii juriului au recompensat totodata calitatea showroom-ului principal Razoare, una dintre cele 11 sucursale ale companiei din Romania. Hilton Garden Inn Lipscani devine in urma distinctiei Property Awards cartea de vizita a companiei pentru proiecte in domeniul HoReCa. Nu in ultimul rand, Casa „Moltenia” exprima calitatea produselor oferite de catre Delta Studio pentru proiecte rezidentiale.

Regasiti mai jos informatiile complete ale proiectelor premiate:
Moss Island | Kitchen Design – arh. Cristina Golban, Delta Studio
Italian Vibes | Bathroom Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio
Razoare Showroom | Retail Design – arh. Cristina Golban & arh. Oana Deacu, Delta Studio
Hilton Garden Inn | Hotel Interior – arh. Alin Dobrescu, colaborator Delta Studio
Casa Moltenia | Architecture Single Residence – arh. Anca Constantin & arh. Ionut Constantin, colaboratori Delta Studio

Delta Studio activeaza de peste 22 ani pe piata amenajarilor si proiectelor din Romania, in segmentele rezidential si public. Dezvoltarea companiei i-a adus statutul de furnizor de top in solutii complete de amenajare, adaptate nevoilor fiecarui client si partener. Integrarea serviciilor de consultanta si proiectare este un aspect cheie al companiei. Astazi, Delta Studio poate derula proiectele de amenajare din stadiul de idee si pana la detalii de executie, oferind o gama completa de produse.