Pe SensoDays.ro ai un Black Friday pe gustul tau

1
De Gavrila Alina
12 nov. 2019

Cea mai asteptata perioada din an este aici, sarbatoareapreferata a fiecarui shopping lover adevarat este peSensoDays.ro.

Este ziua in care produsele pe care le-aipandit tot anul sunt la reduceri, puse in cosul de cumparaturi si gata de achizitie.

Anul acesta, pe SensoDays.ro, rasfatati simturile, si descoperacele mai cool oferte pentru casa ta. Esti pregatit?

Black Friday cu mii de produse premium, peSensoDays.ro

Dupa o zi lunga la birou, momentul mult asteptat este aici: tepregatesti de achizitionat produsele pe care le-ai pandit tot anul.

Zambesti! Zambesti pentru ca tu ai un secret: SensoDays.ro!Anul acesta, ca in precedentii, site-ul de Home & Deco itipropune peste 100 de brand-uri internationale ale caror produsepremium sunt disponibile, la super preturi, in perioada 15-17 noiembrie 2019.

Pentru ca de Black Friday este cea mai buna perioada sa itiredecorezi intreaga casa, pe SensoDays.ro gasesti o varietateextinsa de produse pentru Bucatarie, Baie, Dormitor, Living, Decoratiuni.

In plus, stim cat de greu este sa alegi un cadou perfect, indiferentdaca este de Craciun, aniversare sau pur si simplu, tocmai de aceea, pe SensoDays.ro gasesti ce iti doresti!

Deci, ce ai pus in cos?

Cumparaturi la un ”click distanta

Simplu, cool si rapid, produsele aflate la reduceri de acest Black Friday se pot achizitiona fara niciun stres, la un click distanta de tine, iar misiunea ta ramane una singura: sa gasesti produseinedite, originale, care se potrivesc cu dorintele tale.

In plus, stim ca esti un shopping enthusiast, anul acesta, peSensoDays.ro, oferta de Black Friday este mult mai variata ca in anii precedenti, iar tu ai mult mai multe sanse sa alegi produsedin mai multe categorii care se potrivesc indiferent de stilul pecare vrei sa il adopti. Aboneazate la newsletterul SensoDays side Black Friday vei avea din timp toate informatiile.

Geberit, Ideal Standard, Maison Berger, Tommy Hilfiger? Pentru ca anul acesta #mysensodays este pe buzele tuturor!

Happy Black Friday!

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despreinteriorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipasustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivulpentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere celemai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoanaare o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementulcategoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logisticaimpecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita saadaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiţi peste 100 de branduri premium, iarpentru inspiraţie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda160-162.