Reinventeaza-te stilistic alaturi de CALVIN KLEIN

Avatar1
De Gavrila Alina
20 apr. 2021

Fiecare experienta pe care o traim ne ajuta sa ne construimidentitatea stilistica si sa ne personalizam stilul vestimentarcu elemente care ne reprezinta cu adevarat, in functie de preferinte si nevoi. CALVIN KLEIN te incurajeaza saexperimentezi diverse look-uri si sati definesti AND-ulstilistic.


Piese statement cu design minimalist specific brand-ului si stiluri fundamentale sunt perfecte de integrat in garderoba pentru ca tu sa explorezi nelimitat si creativexprimarea de sine.  

Iar venirea primaverii este acel moment cand fiecare vrea sacaute un look excelent si sa renunte la „uniformapurtata, impusa de diverse circumstante. E momentul sa fii tu iar astfelde clipe sunt cel mai frumos traite atunci cand sunt impartasitecu cei dragi. Venirea sarbatorilor pascale poate fi despre a te lasadescoperit de cei apropiati si de a le arata the real you powered by CALVIN KLEIN.

Simplitatea monocromatica e cool

Atemporalitatea tinutelor intr-o singura culoare este unul dintremotivele pentru care astfel de outfit-uri sunt mereu in voga. Simplificarea garderobei nu inseamna adoptarea unor tinutesimple, dar reorientarea catre acele item-uri cu care poti realizao multime de combinatii vestimentare, ce in cele din urma devinun statement personal.

In colectia Calvin Klein Jeans gasesti o rochie alba monocroma, regular fit, din bumbac organic, parte din capsulaESSENTIALS. Un item perfectionat de-a lungul timpului cat safie mereu actual si modern. Confortabila, simplu de purtat siasortat cu alte articole vestimentare, iti creezi un outfit cool care sa iti defineasca nu doar estetica dar si personalitatea.

##

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o crestereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenticonsumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuriindraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna siminimalista a design-ului, imaginile incitante siconexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerulsau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construitreputatia ca lider in industria de moda americana prinliniile distincte ale brand-ului si o gama de produselicentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselorCalvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste11.500 de asociati la nivel global.